Vill du vara ledare? – Se hit!

Du som vill vara med i ett ledarteam till hösten och ge våra scouter en spännande och äventyrlig fritid inbjudes till en första teamträff. Varje åldersgrupp träffas för sig och alla som vill engagera sig, både som ledare och assistenter är välkomna. Det finns inga krav på förkunskaper.
Syftet är att att teamen ska få lära känna varandra, bestämma datum för planeringsträffar och få lite mer information om vad det innebär att bli scoutledare i Sköndals land- och sjöscoutkår.
Ledare till spåraravdelningen Skogskrypen (barn i åk 2 och 3) träffas den 2 juni kl 18:15 i Ladan
Ledare till upptäckaravdelningen Äntergastarna (barn i åk 4 och 5) träffas 18 maj kl 20 i Ladan
Ledare till äventyraravdelningen Drabanterna (barn i åk 6-8) – mer info kommer inom kort.
Ledare till utmanaravdelningen Solfläckarna (ungdomar i åk 9 till åk 2 på gymnasiet) – mer info kommer inom kort.
Varmt välkomna!
För mer information hör av er till Jenny Kärrholm på jenny@slsk.se eller på 070-6640236
Vägbeskrivning till Ladan hittar du här.