Hitta till oss!

Här kan du hitta kartor och vägbeskrivningar till kårens lokaler och stugor.

Sköndal – Scoutlokalen

I vår källarlokal i Sköndals centrum har vi våra scoutmöten när det är för mörkt och kallt för att vara ute. Vi har också förråd och verkstad.

• Adress: Bagarfruvägen 55, Sköndal (källardörren till höger om 55:an)
  • Hitta hit: bil via väg 73 till Sköndals centrum; buss till Norra Sköndal eller Sköndals centrum
  • Karta och vägbeskrivning: Sköndal (Scoutlokalen)

Koll på Scoutlokalen har Cillen af Sillén, du når henne via: cillen@slsk.se.

Sköndal – Ladan

Nere vid sjön Drevviken har vi en ombyggd lada där vi håller till under utomhusmöten på våren och hösten och där vi förvarar våra båtar och kanoter.

• Adress: Sköndalsbrovägen 20, Sköndal
  • Hitta hit: bil till Sköndalsbrovägen; buss till Diakongränd och följ parkvägen
  • Karta och vägbeskrivning: Sköndal (Ladan)

Frågor kring Ladan besvaras av Cillen af Sillén på mejl: cillen@slsk.se.
Om du har frågor eller förslag som gäller båtarna, vänd dig till båtfogdarna Christian Bratt och Mats Johansson genom att mejla till: jollar@slsk.se.

Tallborgen

I Tyresta naturreservat, vackert belägen på en höjd med utsikt över Lycksjön, ligger vår timmerstuga Tallborgen. Dit har vi helgutfärder med alla avdelningar.

Andra platser

Några andra ställen som det kan vara bra att hitta till är: